VABILO K NAJEMU COWORKING PROSTORA DŽOB

24.08.2023 - 24.08.2024

Vse zainteresirene lepo vabimo k uresničevanju kariernih ciljev v spodbudnem coworking prostoru DŽOB, ki ga Ajdovska Hisa Mladih oddaja v najem vsem nadobudnim mladim, tako posameznikom kot skupinam. DŽOB je nastal z namenom spodbujanja karierne in osebnostne rasti mladih, kot tudi njihove podjetnosti, kreativnosti in participacije.

DŽOB zagotavlja cenovno dostopno delovno okolje, v katerem se lahko uporabniki prepustijo navdihu in uresničujejo svoje osebne in karierne cilje. Opremljen je s polno pisarniško in IKT opremo in je kot tak popoln za izvajanje individualnega ali sodelovalnega projektnega dela, za mreženje, vihranje idej, učenje, načrtovanje ter izoblikovanje prvih poslovnih korakov.

Najemniki DŽOB-a imajo prost dostop tudi do sejnih sob, kjer lahko nemoteno izvajajo sestanke, seminarje ali druge oblike sodelovanja s partnerji, kot tudi do čajne kuhinje, kjer si lahko pripravijo prepotrebno okrepčilo za opravljeno trdo delo.

DŽOB je najemnikom na voljo vsak delavnik med 8.00 in 22.00, ob vikendih pa med 8.00 in 13.00, po ceniku, ki je objavljen na spletni strani  https://www.mc-hisamladih.si/sl/najem-prostora/dzob/. Tu najdete tudi več informacij o možnosti rezervacije prostora.

Co-working prostor nam je nudil vse, kar potrebujejo mladi podjetniki. Za zelo prijazno ceno pride prostor v celoti opremljen, moderni dizajn pa je bil tudi opažen tudi s strani strank. Odprtost prostora nam je omogočala sproščeno komunikacijo, kar je pomagalo pri kvaliteti dela ter opravljanju kreativnih nalogah. Pohvalil bi tudi osebje Hiše mladih, ki nam je vedno priskočilo na pomoč, ko smo potrebovali bolj specifične tehnične stvari.

Dobrodošli v našo Hišo mladih!