Ne čakaj na maj, PRIDI ZDAJ

24.01.2022 - 31.03.2022 / 10:00

Projekt »Ne – čakaj- na- maj PRIDI ZADAJ« s katerim ponovno začenjamo v mesecu februarju, izvajamo z namenom povabiti in privabiti mlade v Hišo mladih.  S projektom odpiramo vrata možnostim posameznikom ali skupini mladih, da svoje ideje povedo na glas in jih v sodelovanju z nami in njihovimi mentorji prikažejo in zrcalijo v lokalno okolje.

Lahko, da se sprašujete o kašnih idejah govorimo? Ideja lahko sega na področje podjetništva, kulture, zdravja, izobraževanja, turizma, okolja... Bodi inovator, spreminjaj, odpri vrata svoje ustvarjalne domišljije in si upaj preizkusiti svojo samoiniciativnost.

Mladinski center je namreč prostor za druženje, ustvarjanje, organiziranje svojih idej in prepoznavanje priložnosti. Ideja, ki ima različne pomene in sega na različna področja in je pogosto nejasna ali preširoka, je hkrati prvi korak k nečemu kar tvori resničnost, dejanje, produkt. Da se ti ideje ne bodo izgubile smo v Palah mi, ki jim pomagamo na plano in z njimi znamo začiniti tvoje življenje.

 

»Ne – čakaj - na maj - PRIDI ZDAJ« in zagrabi priložnost.

 

Ključne besede ki te bodo prepričale: TI, ideja, mentoriranje, promocija, prepoznavnost, izkušnje, zadovoljstvo….HIŠA MLADIH J

 

Ne zamudi tega doživetja!

Ekipa Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih Ajdovščina