Sodelujte v MKC Hiša mladih Natečaju za mlade

16.11.2020 - 15.01.2021 / 14:00


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besedilo razpisa:

1.) Na natečaj se lahko prijavijo mladi od 13 do 29. leta.

2.) TEMA RAZPISA: Sporočanje… Ne znamo ne komunicirati. Pošiljamo in sprejemamo. Kako in zakaj? Je danes težje sporočati, da smo slišani? So naša čustva ohromljena ali še bolj kričijo na glas, da bomo slišani. Si želimo biti slišani ali se želimo pogovarjati sami s seboj? Smo dovolj jasni, ko povemo? Je naše sporočilo prav razumljeno? Kaj je tisto kar bi povedal/a na glas s svojo tehniko izražanja meni, njemu,njej, njim…Kako rajši poveš, z glasbo, s pesmijo, z zgodbo, z uganko, fotografijo, risbo? Vabimo te k sodelovanju pri ustvarjanju razstave v Galeriji Hiša mladih na temo »Kako naj ti povem?« Sporočaj, veseli te bomo, zato dobrodošel/a!

3.) Vsak lahko k temi pristopi v vseh zvrsteh umetnosti, zato pozdravljena tvoja misel, zapakirana v tvojem stilu.

4.) NA RAZPIS SE LAHKO PRIJAVITE SAMOSTOJNO ALI V SKUPINI

5.) Dela morajo biti oddana po pošti skupaj z izpolnjeno prijavnico na naslov: ZAVOD ZA ŠPORT AJDOVŠČINA (MKC Hiša mladih), Cesta 5. maja 14/a , 5270 Ajdovščina, s pripisom za natečaj »Kako naj ti povem«.

6.) Dela morajo prispeti do naslovnika do vključno petka, 15. januarja 2021.

7.) PRISPELA DELA BO OCENILA STROKOVNA KOMISIJA.

8.) SKUPINSKA RAZSTAVA: Izbranih bo 15 najboljših del, katera bodo razstavljena v okviru skupinske likovne razstave v Galeriji Hiša mladih v decembru 2020.

9.) Udeleženci natečaja se z izpolnjeno prijavnico strinjajo, da se lahko njihova dela uporabijo v promocijske namene. Za informacije se zainteresirani obrnite na: info@mc-hisamladih.si POZDRAVLJENA TVOJA MISEL, ZAPAKIRANA V TVOJEM STILU ?

 

PRIJAVNICA NA MLADINSKI NATEČAJ.pdf