Podelitev priznanj Naj prostovoljec leta 2014

20.12.2014 - 10.01.2015 / 17:00

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Vabimo vas na podelitev laskavega naziva, priznanj in nagrad Naj mlademu prostovoljcu / prostovoljki v občini Ajdovščina v sezoni 2013 / 2014 ter Naj mladinskemu prostovoljskemu projektu v občini Ajdovščina. Prijavljene prostovoljke in prostovoljci so se za naziv Naj prostovoljec / prostovoljka potegovali v dveh starostnih kategorijah in sicer: do vključno 18. leta ter od 19. do 29. leta. V vsaki kategoriji smo izbrali po enega zmagovalca oziroma eno zagovalko. Razpis in izbor zmagovalcev sta potekala v mesecu oktobru in novembru, v mesecu decembru, mesecu prostovoljstva, v katerem praznujemo tudi dan prostovoljcev, ki je 5. december, pa bomo podelili priznanja in nagrade.

Prireditev bo potekala v okviru Božičnega sejma Mladinskega centra Hiša mladih Ajdovščina, 20. decembra 2014, na Trgu prve slovenske vlade. Praznični dogodki se bodo vrstili ves dan, ob 17h pa bo Mladinski svet Ajdovščina razglasil Naj prosotovoljca / prostovoljko in Naj mladinski prostovoljski projekt občine Ajdovščina v sezoni 2013 / 2014. Dogodka se bo udeležil in prostovoljcem čestital ter izkazal spoštovanje tudi župan občine Ajdovščina.

V primeru slabega vremena bo Božični sejem odpadel, tako bomo podelitev izvedli ob kateri drugi priložnosti oziroma drugem večjem dogodku v Ajdovščini, na katerega boste posebej vabljeni.

V okviru projekta S sosedi za skupno prihodnost, ki ga Mladinski svet Ajdovščina izvaja od januarja 2014, beležimo mesec december kot mesec prostovoljstva. Namenjen je promociji prostovoljstva in dela prostovoljcev, ki svoj prosti čas nesebično vlagajo v prostovoljno delo in s tem prispevajo k delovanju civilne družbe in spreminjanju našega življenja in naše prihodnosti na bolje. Naj bo torej mesec december namenjen vam, spoštovani prostovoljci in spoštovane prostovoljke, ker si zaslužite in ker je vaše delo hvalevredno in pomembno, pa vendar vse premalokrat spoštovano.

Praznujte po svoje, se vidimo!
NE POZABITE! Promocija prostovoljnega dela je ključni namen natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljno delo tudi pri vas, v vaši organizaciji. Vsi prijavljeni bodo vabljeni na zaključno prireditev natečaja, kjer bodo tudi prejeli pohvalo kot vsaj skromen znak priznanja in spoštovanja vrednosti njihovega dela.

 

prostovoljci.JPG  msa_logo.jpg