Postani del DrogArt ekipe

20.11.2013

 

 

 

 

 

 

 

 

Postani del DrogArt ekipe

Delavnice: preko delavnic v okviru programa Izberi sam (program je osredotočen na zmanjševanje škodljivih posledic alkohola med mladimi) boš mlade v osnovnih in srednjih šolah informiral/a in jim pomagal/a pri razvijanju odgovornosti za manj tvegano vedenje. Delavnice so interaktivne, dinamične in vsebinsko prilagojene izkušnjam skupine.

Terensko delo: dinamično delo v terenski ekipi Pleši z glavo in Izberi sam na prireditvah elektronske glasbe in terenski ekipi Izberi sam, kjer boš na terenu informiral/a o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in drugih drog ter nudil/a osnovno prvo pomoč tistim, ki imajo težave zaradi zaužitja psihoaktivnih substanc.

Informiranje: postani informator/ka pri programu Izberi sam, kjer boš mlade na klubskih dogodkih in na prostem (npr. v parkih, …) informiral/a o zmanjševanju škodljivih posledic uporabe alkohola in/ali pri programu Pleši z glavo (akcija zmanjševanja škode na področju uporabe klubskih drog in kokaina), v sklopu katere boš v klubih in na prireditvah informiral/a mlade o zmanjševanju škodljivih posledic drog s pomočjo inovativnih materialov.

Kako postaneš del ekipe?

Prijavi se na uvodni razgovor na , preko telefona na 01 439 72 70 ali osebno v DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana).

 

Prijave zbiramo do 20. 11. 2013.

Uvodni razgovori potekajo v DrogArt info točki (Prečna ulica 6, Ljubljana) in so obvezni za udeležbo na izobraževalnem vikendu, ki bo predvidoma 29. 11. - 1. 12. 2013 v Ljubljani.

 

www.drogart.org, www.izberisam.org, www.kokain.si