Fotografski natečaj »RAZPRAVLJAJ, RAZUMI, SPREMENI, OKOLJE!«

30.09.2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogoji sodelovanja:

Fotografija se mora vsebinsko vezati na zaščito okolja ali aktivno državljanstvo.

Na natečaju lahko sodelujejo mladi v starosti od 14 – 25 let. Vsa poslana dela morajo biti avtorska. Sprejeli bomo le fotografije, ki bodo temo natečaja smiselno predstavljale. Pri tem je zaželeno, da so fotografije ustrezno osvetljene, jasne in ostre. Velikost fotografij mora biti ustrezna, tako da bo motiv jasen in lahko razpoznaven.
Fotografije in njihovo sporočilo ne smejo širiti kakršnekoli vrste nestrpnosti ali izražati nespoštovanja, njihova vsebina na noben način ne sme biti žaljiva.

Fotografije pošljite do najkasneje 30. septembra 2013 na naslov .

Nagrade  Komisija bo med prispelimi fotografijami izbrala 15 najboljših fotografij, ki jih bomo objavili na facebook strani www.facebook.com/zainproti in povabili  k javnemu glasovanju.

Tista fotografija, ki bo dobila največ všečkov,  bo razglašena za najboljšo in  avtor/ica bo  za nagrado prejela  priročni  stativ za mobilne telefone Griptight Gorillapod, ki ga podarja Fototrgovina Pikselmarket, http://pikselmarket.si/o-nas, www.facebook.com/pikselmarket

Natečaj  je del mednarodnega projekta »Discuss, understand … change, environment!«, ki ga podpira Evropska unija , program Mladi v akciji, Mladi v svetu in  ga vodi Za in proti, zavod za kulturo dialoga, www.zainproti.com   Partnerji v projektu so Debatni center v Litvi, http://www.debate.lt Debatni program na Univerzi Beihang, Peking, Kitajska in okoljska organizacija Rajapruek Foundation, www.rajapruek.org,  iz Bangkoka na Tajskem.