PUSTOVANJE IN PUSTNA PLESNA POVORKA 2012

21.02.2012 - 29.02.2012 / 15:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V torek 21. februarja 2012, je Ajdovščino spet obiskalo pustovanje in tokrat tudi čisto prava pustna povorka. Za nepozabno zabavo so poskrbeli Občina Ajdovščina, MC Hiša mladih in Plesni center ADC! Pustno rajanje se je začelo ob 15.30, na Trgu 1. Slovenske vlade, kamor smo povabili vse majhne in velike pustne šeme, da se nam pridružijo. Ob 16. uri se je pričela prava pustno plesna povorka, ki je potekala vse do Šrc Polic, kjer se je nato ob 16.30 pričel zanimiv in zelo pester program, namenjen tako najmlajšim, kot tudi ostalim. Program je bil poln raznih animacijsko plesnih točk, izbirali smo najboljše maske, tako posamezne, kot tudi družinske, basali se s pustnimi krofi, otroci so imeli na voljo veliko ustvarjalnih delavnic, za še dodatno popestritev pa so bila na voljo otroška napihljiva igrala. Še posebej pa je bilo zanimivo pri pustnem šovu »Ajdovščina ima talent«, kjer so mnogi mladi in manj mladi prikazali obilo talenta in izvirnosti. Skozi celotno pustno rajanje je za dobro glasbo skrbel DJ Samo.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli pomagali, da je bilo pustovanje uspešno kot že dolgo ne, posebna zahvala pa vsem sponzorjem, ki ste prispevali nagrade za najboljše maske.

Hvala pa tudi vsem vam, ki ste se pustvovanja udeležili in tako ustvarili prvovrstno vzdušje. Se vidimo spet prihodnje leto!

plakat---pustovanje---mali-web.jpg