PREDSTAVA PRAZNIČNI ULALUUU IN NAGOVOR DEDKA MRAZA

Zabava & prosti čas | Četrtek, 30.12.2021 ob 18:00 | na spletu

 Vabljeni k ogledu humorne praznične predstave za vse generacije v izvedbi Miškinega gledališča, ki bo na ogled 30. decembra od 18.00 dalje, na FB strani Mladinski kulturni center Hiša Mladih Ajdovščina.  

Volk je pravljični lik, ki je doma v skoraj vseh pravljicah sveta. Vsako leto napiše Dedku Mrazu pismo, a kaj, ko se pri njem pismonoša nikoli ne ustavi, saj se boji, da ga bo požrl. Tako pismo nikoli ne pride do dobrega moža, volk pa vsako leto ostane brez darila. Zato letos za pomoč zaprosi otroke in si zaželi prav posebno željo. Za en dan, bi rad v vseh pravljicah sveta nastopal kot prijazni volkec, ki ga imajo vsi radi. Zaželi si, da bi z babico zavijal darila in krasil jelko, pomagal Rdeči kapici delati snežaka, s sedmimi kozlički plesal rokenrol, z mamo kozo srkal čaj in se kepal z lovcem. Želja se mu za en dan uresniči, a kaj, ko zaradi tega nastane velika pravljična zmešnjava. Kako bo volk za en dan postal volkec in s tem vse pravljice obrnil na glavo, si oglejte v novi humorni predstavi na kvadrat.

Predstava je namenjena otrokom od 3. leta naprej.
Povezava bo objavljena 30. decembra ob 18.00 na FB strani Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina. Ogledali si jo boste lahko do vključno 31. decembra, do 24.00 ure.

Po predstavi bo otroke nagovoril DEDEK MRAZ.

Lepo vabljeni k ogledu. 

V upanju, da se bomo lahko kmalu spet družili v kulturnih domih in trgih vam MKC Hiša mladih Ajdovščina želi veliko srčnih trenutkov v mesecu veselja in vse dobro v letu, ki je pred nami.

Ostanite zdravi.

 https://www.facebook.com/events/278446674304506

 

Hiša mladih voščilnica 2022

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

5 + 7 =