Galerija Hiša mladih predstavlja dijaško ustvarjalnost

Zabava & prosti čas | Sreda, 05.02.2020 ob 19:00 | MKC Hiša mladih Ajdovščina

V sredo smo v ajdovski Galeriji Hiša mladh odprli zanimivo likovno razstavo z naslovom 2K20. Z njo se tradicionalno predstavljajo dijaki 4. letnikov umetniške gimnazije likovne smeri Gimnazije Nova Gorica. Razstava bo na ogled do 31. marca 2020. Vabljeni k ogledu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dijaška ustvarjalnost nima meja, zato so se dijaki 4. letnika umetniške gimnazije likovne smeri Gimnazije Nova Gorica odločili, da se predstavijo v širšem geografskem prostoru na že tradicionalni razstavi v galeriji Hiše mladih Ajdovščina. Program umetniške gimnazije likovne smeri je široko zasnovan v želji, da dijaki spoznavajo čim več različnih področij likovne ustvarjalnosti, tehnik in načinov izražanja, znotraj teh pa jih profesorji v obliki individualnega dela usmerjajo, naj sledijo svojim interesom in lastnemu izrazu, kar se še posebej vidi v delih, ki jih tokrat postavljajo na ogled. Ta temeljijo na znanju, ki so ga prejeli v šoli, hkrati pa so del njihovih lastnih ustvarjalnih svetov.

Na razstavi se predstavljajo: SARA AMBROŽ, ISABEL ČEŠLJAR, LANA KOSOVEL, KARIN LIKAR, NIKA MARKIČ, KRISTINA PREDAN, GAJA REJC in TAMARA TOSKOVA.

Razstava bo na ogled 31. marca 2020. Vabljeni k ogledu.

dijakinja2dijakinja3dijakinja4dijakinja5dijakinja6dijakinja7dijakinja8

 

 

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

5 + 1 =