#BIT8BEAT

Zabava & prosti čas | Petek, 18.08.2017 ob 12:00 | Galerija Vipavski Križ

Spet je čas za gostovanje Mladinskega centra Hiša mladih Ajdovščina v Galeriji Vipavski Križ. Letos že osmo leto zapored pripravljamo projekt BIT&BEAT. Tokrat v malce drugačni različici, ki bo trajala skorajda celotno poletje, v projektu pa lahko sodelujete tudi vi, z vašimi Instagram objavami. Obvestilo. Žal se naš projekt BIT8BEAT ni izšel po željah in pričakovanjih. Objav na Instagramu je bilo premalo za resnejšo izvedbo dogodka, tako kot smo si ga sami želeli. Zato bomo tokrat gostovanje MC Hiše mladih v Galerija Vipavski Križ izpustili in se vrnili ponovno prihodnje leto. Vseeno pa bomo objave na Instagramu, ki nosijo hešteg #bit8beat natisnili in jih na ogled postavili v Galerija Hiša Mladih. V prihodnjem tednu. Zato vabljeni na ogled in obenem hvala za razumevanje

 

 

 

 

 

 

Začenjamo že osmi kulturno umetniški projekt BIT&BEAT, s katerim Mladinski center Hiša mladih iz Ajdovščine gostuje v Galeriji Vipavski Križ. Letos v povsem novi obliki, v projektu BIT&BEAT pa lahko sodeluje vsakdo, ki uporablja družabno omrežje Instagram.

Kako? Preberi spodaj!

OBJAVI FOTOGRAFIJO IZ VIPAVSKEGA KRIŽA NA SVOJEM INSTAGRAM PROFILU IN JO OZNAČI S HEŠTEGOM BIT8BEAT (#BIT8BEAT). IZBRANE OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE BOMO NATISNILI IN Z NJIMI REDNO POLNILI GALERIJO VIPAVSKI KRIŽ VSE DO 16. AVGUSTA 2017. PRVE FOTOGRAFIJE BODO NA OGLED V GALERIJI ŽE OD 21. JULIJA NAPREJ. VAŠE INSTAGRAM OBJAVE ZBIRAMO DO 16. AVGUSTA. OB KONCU PROJEKTA, BOMO NA ZAKLJUČNI PRIREDITVI, V PETEK, 18. AVGUSTA 2017, IZBRALI NAJBOLJŠE TRI OBJAVE IN JIH NAGRADILI Z ZELO ZANIMIVIMI IN KREATIVNIMI NAGRADAMI.

NAJ SE BIT8BEAT ZAČNE!

Instagram objave bomo redno objavljali tudi na posebni Facebook strani - www.facebook.com/bitbeatvipavskikriz

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

3 - 2 =