WLAN omrežje tudi v MC Hiša mladih

Zabava & prosti čas | Petek, 03.01.2014 | MC Ajdovščina

Prva novost, ki jo MC Hiša mladih Ajdovščina ponuja v letu 2014 je odprto ter brezplačno WLAN omrežje. Najdete ga v Mladinskem centru, Galeriji Hiša mladih ter v Baru Hiša mladih. Želimo vam prijetno in koristno uporabo omrežja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O omrežju;

Po Sloveniji raste odprto brezžično omrežje. Z uporabo splošno razširjenih brezžičnih tehnologij, a z inovativnim pristopom in predvsem medsebojnim sodelovanjem, povezujemo slovenske javne, umetniške in kulturne, produkcijske, izobraževalne, raziskovalne in vse druge zainteresirane prostore in posameznike v samostojno in neodvisno brezžično omrežje po Sloveniji. V tem omrežju je dovolj prostora, svobode in možnosti za nove vsebine, interakcijo in komunikacijo, raziskovanje, izmenjavo podatkov, storitve in alternativen dostop do vsebin Interneta. Tako vzpostavljamo nov medij, ki je prosto dostopen in katerega možnosti uporabe so omejene le z domišljijo in ustvarjalnostjo.

Zaradi svoje brezžične in inovativne organske narave je tako obseg kot dostop do omrežja omejen le s sodelovanjem uporabnikov v njem: več kot je uporabnikov, bolj je omrežje razširjeno in uporabno, za več namenov ga uporabniki uporabijo, več in bogatejše vsebine ponuja.

Več si lahko preberete na TEJ POVEZAVI.

Da imamo odprto brezžično omrežje tudi v MC Hiša mladih, pa gre zahvala predvsem Mitji Ježu ter njegovi ekipi, ki so bili pobudniki za to dobrodošlo pridobitev.

 

wlan3 wlan2  

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

4 + 3 =