MONOBEAT ; Alex Mar & Dahlila

Zabava & prosti čas | Sobota, 03.12.2011 ob 21:00 | MC Ajdovščina

V MC Hiša mladih se nadaljujejo večeri elektronske glasbe, poimenovani MONOBEAT. Gre za predstavitve novih kreativnih smernic in trendov v elektronski glasbi. Spet na sporedu v soboto, 3. decembra, v Baru Hiša mladih. Za dobre vibracije sta poskrbela Alex Mar in Dahlila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Za vse sladokusce in ljubitelje dobre elektronike, je  vsako prvo soboto v mesecu, večer in oder v Baru Hiša mladih, namenjen ponudbi kvalitetne elektronske glasbe ter predstavitvam novih trendov in smernic v tej glasbeni zvrsti.

Namen večerov z naslovom Monobeat je širjenje kakovostne in izpopolnjene elektronske glasbe med mladimi v Ajdovščini in njeni širši okolici. S tem projektom MC Hiša mladih odpira možnosti kakovostnega preživljanja večernih ur v sicer dokaj skromni ponudbi elektronske glasbe v našem mestu. V Ajdovščini bomo gostili tudi DJ-je, ki spadajo v vrh slovenske elektronske glasbene scene. 

Ne pozabite, da se Monobeat žuri v Baru Hiša mladih začenjajo že ob 21.00 in trajajo tja do 01.00, idalne ure za večerno rahlo poskakovanje in uživanje ob ponudbi Bara ter v spremstvu super glasbe.

 

 

ALEX MAR @ DAHLILA

sobota, 3. december 2011 -  Bar Hiša mladih

 

MONOBIT LOGO

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

2 - 6 =