MC TEDEN MODE .11

Zabava & prosti čas | Ponedeljek, 23.05.2011 |

Vsi ljubitelji unikatnih oblačil in nakita ter drugih modnih kosov, so prišli na svoj račun tudi v Ajdovščini, v novem Mladinskem centru in hotelu Hiša mladih v ajdovskih Palah.

Vsi ljubitelji unikatnih oblačil in nakita ter drugih modnih kosov, so prišli na svoj račun tudi v Ajdovščini, v novem Mladinskem centru in hotelu Hiša mladih v ajdovskih Palah.

V sklopu otvoritvenega programa smo izvedli t.i. prvi ajdovski teden mode, imenovan MC Teden mode .11. V okviru dogodka je bilo več modnih revij mladih modnih oblikovalk in izdelovalk nakita, ki so jih popestrili tudi vmesni plesni nastopi ter nastop dveh domačih DJ-jev, Alex Mar in Dahlila.

Od ponedeljka dalje je bilo  v novih prostorih na ogled več razstav nakita, fotografij, brošk, čipk in drugih unikatnih modnih kosov. V popoldanskem času so bile na sporedu delavnice izdelovanja nakita, pod vodstvom Ane Bizjak, Metke Samec in Teje Gvardjančič, vmes  tudi predavanje s Katjo Sarkič na temo kulture oblačenja. V trgovini z rabljenimi oblačili oz. v Vintage Shopu pa je še vedno  na voljo veliko zanimivih oblačil, obutve, torb in dodatkov.

Dogodek so omogočili: Mladinski center Hiša mladih, Cvetličarna Cvetka, trgovini z oblačili Tika, Fructal, studio Babilon, trgovina Dress Code, restavracija Dama, ter medijska sponzorja Primorske novice in Radio Robin.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili še vsem ostalim, ki so kakorkoli pripomogli, da smo prvi tematski teden ajdovskega mladinskega centra pripeljali do konca in da je pred vami in nami še veliko kvalitetnih dogodkov za mlade v Ajdovščini.  Že sedaj pa vabljeni na MC Teden mode .12!  

00120110527 Teden mode modna revija-11400120110527 Teden mode modna revija-133

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

9 + 8 =