Aktualne objave

NATIVE SPEAKING

Prostovoljstvo | Sreda, 02.07.2014 ob 18:00 | MC Ajdovščina

V MC Hiša mladih lahko čez poletje tudi izpopolnite vaše znanje angleškega jezika, hkrati pa pomagate nekomu drugemu izboljšati njegovo znanje slovenskega jezika. Brezplačno seveda. Vsak ponedeljek, sredo in petek, med 18h in 20h, od začetka pa vse do konca julija 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Native speaking je posebna oblika učenja tujega, ko skozi pogovor z nekom, ki ta jezik uporablja kot svoj domač jezik, sami izpopolnjujete svoje znanje.

V MC Hiša mladih vam od začetka in do konca meseca julija 2014 ponujamo, da si še bolj okrepite znanje angleškega jezika. Vsak ponedeljek, sredo in petek, med 18h in 20h, vas v MC Hiša mladih čaka Robert Pavlovič, fant slovenskega rodu, ki pa je rojen in živi v Teksasu v Združenih državah Amerike. Odločil se je, da bo letošnje poletje preživel v Ajdovščini in ker mu prostovoljno delo ni tuje, vam nudi brezplačno možnost t.i. native speaking. Klepet z njim vam bo pomagal, da bo vaše znanje angleškega jezika še boljše, vi pa boste njemu pomagali, da bo nadgradil svoje znanje slovenščine.

Vabljeni, udeležba je brezplačna.

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

1 + 7 =