IZZIVALEC ULICE 2

Znanje & učenje | Četrtek, 07.02.2019 ob 20:00 | MC Ajdovščina

Bojan Kodelja predstavlja nadaljevanje v preteklosti odlično sprejetega avtorskega dokumentarnega programa Izzivalec ulice, katerega je korenito nadgradil. Izzivalec ulice 2 sloni na večletnem raziskovanju, pri katerem so sodelovali različni slovenski strokovnjaki in ugledne institucije. Vabljeni, v četrtek, 7. februarja 2019, ob 20. uri, v MKC Hiša mladih Ajdovščina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V ospredje tokrat stopajo novodobne oblike zasvojenosti, ki zahrbtno prežijo na otroke, mladostnike in odrasle. Preko medijev, filmov, resničnostnih šovov, računalniških iger ali socialnih omrežij v družbo namreč vse pogosteje pronica vsesplošna manipulacija, ki oporo išče v šokantnih, negativnih, senzacionalističnih in zastrašujočih vsebinah. Potenciran strah je novodobna pogruntavščina, s pomočjo katere se oblikuje ranljivega in zato lažje zasvojljivega posameznika.

Takšne pasti je vsekakor dobro poznati, a bistveno jih je pravočasno prepoznati, k čemur napeljuje tudi Izzivalec ulice 2. Dogodek tako zbližuje svetova mladih in odraslih, ki sicer nikoli ne bosta poenotena, a ob medsebojnem poznavanju lahko postaneta dobra sogovornika.

Trajanje: 100 minut Nastopajoči: BOJAN KODELJA, avtor programa in vodja krovnega programa neodvisen.si

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

4 - 8 =