Delavnica: Sem res nevredna vsega dobrega?

Znanje & učenje | Četrtek, 17.05.2018 ob 19:00 | MC Ajdovščina

V četrtek, 17. maja 2018, ob 19. uri, vabljeni v Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina, ko bo na sporedu delavnica Sem res nevredna vsega dobrega?. Vodila jo bo Barbara Pust Velikanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si se že kdaj vprašal(a) zakaj si žalostna ali pa kako se rešiti te mučne jeze? Potem ti povem, da je to čisto normalen odziv, normalne osebe, ki se želi počutiti bolje. Čustva so res zanimivo področje, ki pa največkrat ni razumljeno. Navadno želimo zaradi tega, ker se počutimo krivi, prestrašeni, žalostni…spreminjati druge. Drugi so tisti, ki naj bi nam prinesli več dobrega počutja. Drugi bi nam morali pomagat. Tvoj partner, otrok, mama…bi morali biti točno taki, kot si si jih ti zamislil(a). In ker to niso, imaš ti 'probleme'. Če se najdeš v zgoraj opisanem, naj ti povem, da nisi sam(a).

Povem pa ti tudi, da obstaja drug način, ki ti lahko pomaga iz te situacije. Obstaja drug pogled in drugo znanje, ki ti bo dalo to, kar sedaj ne veš. Na delavnici bomo govorili o čustvih. O tem zakaj jih imaš, kako se soočati z njimi ali kako jih obvladati, kaj ti zares sporočajo in dala ti bom veliko konkretnih orodij, ki ti bodo pomagala v vseh tvojih situacijah.

Prijavi se na danuba.center@gmail.com

Delavnica bo vodila Barbara Pust Velikanje, intuitivni life coach

Udeležba je brezplačna

Več o njej si preberi na barbarapust.com.

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

9 - 4 =