MALA ŠOLA GLEDALIŠČA

Znanje & učenje | Sobota, 28.09.2013 ob 17:00 | MC Ajdovščina

V jesenskem času v MC Hiša mladih, skupaj z KUD Javorov hudič, pripravljamo nov in zanimiv projekt za vse mlade, ki so vam blizu gledališki odri. Pričenjamo namreč z brezplačno Malo šolo gledališča, ki jo bo vodila Tjaša Črnigoj. Uvodno srečanje v soboto, 28. septembra 2013, ob 17h, v prostorih MC Hiša mladih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MALA ŠOLA GLEDALIŠČA so gledališke delavnice za srednješolce oz. mladostnike od 15. do 19. leta starosti. Dobrodošli ste vsi, ki imate radi gledališče in si želite ustvarjati, se izražati ter raziskovati svet svoje domišljije. Naš cilj je ob koncu leta pripraviti tudi produkcijo, ki bi jo premierno predstavili v maju 2014, da vsem pokažemo sadove celoletnega dela.

Malo šolo gledališča bo vodila Tjaša Črnigoj, ki zaključuje študij Gledališke režije na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo v Ljubljani.

tjaša č

 

Uvodno srečanje bo v soboto 28. septembra 2013, ob 17h. Delavnice pa se začnejo 5. oktobra 2013  in bodo potekale nato vsako soboto še celo šolsko leto. Delavnice bodo brezplačne.

Cilj projekta je spoznavanje gledališča skozi različne igralske vaje, navezava na aktualne družbene teme in izražanje osebnih stališč do teh tem. (Droge, žuri, sex, nasilje, ljubezen, hobiji, sanje, samopodoba, telo, starši, šola, politika itd.)

Produkcija, ki jo bomo predstavili v maju, bo oblikovana kot zbirka najbolj zanimivih prizorčkov iz celoletnega procesa.

Zelo vabljeni!

 

SOBOTA, 28. SEPTEMBER 2013 / 17h / MC HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

9 - 6 =