Standup večer v MKC Hiša mladih

Zabava & prosti čas | Sobota, 20.10.2018 ob 21:00 | MKC Ajdovščina

Tudi mesec oktober je primeren za smeh. V MKC Hiša mladih vas bodo v soboto, 20. oktobra 2018,  zabavali Marko Žerjal, Vasko Simić, Rok Krivičič in Matevž Baloh.

Vstop je prost, začnemo ob 21. uri, v Baru Hiša mladih. Vabljeni.

 

 

Marko Žerjal

Marko Žerjal Marko Žerjal je komik iz Kopra. V njegovem humorju se najde nekaj za vsakega... užalit. Po principu "če jih nasmeješ te ne ubijejo" (b)analizira teme od politike, religije, feminizma do športa in seksa, kot zaveden primorec pa vse skupaj splakne še z dobro dozo črnega. Trenutno vas lahko užali v spletni YouTube oddaji Bednik.

 

Vasko Simić

Vasko Simić je eden redkih slovenskih komikov, ki se je lotil verjetno najtežje, a zelo cenjene zvrsti stand-up komedije – tako imenovanih »one-linerjev« oziroma enovrstičnic. Enovrstičnice so kratke šale, ki so enovrstične. Badamm tssss!  

 

Rok Krivičič

Fant z zahoda, ki neve kaj točno išče in zato tega tudi ne najde. Poznavalec lokalnih fastfoodov in ko govorimo o lokalnih mislimo na celo Slovenijo vključno s Trstom. 

 

Matevž Baloh

Povsem nov komedijant na sceni, ki svojo obliko humorja še išče. Trenutno je nekje med pritlehnim in kulturnim humorjem, torej zna povedati kaj zanimivo smešnega ali pa neprimerno smešnega. Njegov humor pa še ni komercialen oz. prodajno uspešen, poudarek na ''ŠE NI''. Lahko mu pomagate utreti pot, ali pa nastavite bananine olupke. Vaša odločitev. (PS.: če boste res metali bananine olupke na oder, potem raje vidim da so polni).

 

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

4 - 6 =