Glaerija Hiša mladih: (Ne)zreli sadeži II/II // Klementina 2018

Zabava & prosti čas | Petek, 06.04.2018 ob 19:00 | Galerija Hiša mladih

Letošnji Festival Klementina - Dnevi ustvarjalnosti v MC Hiša mladih Ajdovščina nadaljujemo v petek, 6. aprila 2018, ob 19h, z odprtjem drugega dela razstave del dijakov umetniške gimnazije v Novi Gorici. Vabljeni v našo družbo, v Galerijo Hiša mladih Ajdovščina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dijaška ustvarjalnost presega šolski okvir, zato smo se dijaki 4. letnika umetniške gimnazije likovne smeri Gimnazije Nova Gorica odločili, da predstavimo tisti del lastne likovne produkcije, ki nastaja izven pouka. Program umetniške gimnazije likovne smeri je široko zasnovan v želji, da spoznamo čim več različnih področij likovne ustvarjalnosti, tehnik in načinov izražanja, znotraj teh pa nas profesorji v obliki individualnega dela usmerjajo, naj sledimo svojim interesom in lastnemu izrazu, kar se še posebej vidi v delih, ki jih tokrat postavljamo na ogled.

Ta temeljijo na znanju, ki smo ga prejeli v šoli, hkrati pa so del naših lastnih ustvarjalnih svetov. Razstavi, ki smo ju poimenovali s skupnim imenom (Ne)zreli sadeži, obsegata dela s področja slikarstva, kiparstva, grafičnega oblikovanja in fotografije.

Razstavljali bodo: Lara Pelicon, Miha Reja, Luka Bajc Dornik, Karin Švara, Hana Hvala, Patricija Kreševec, Marisa Kukanja in Eva Skok.

 

PETEK, 6. APRIL 2018 // 19h // GALERIJA HIŠA MLADIH AJDOVŠČINA

Klementina - Dnevi ustvarjalnosti v MC Hiša mladih Ajdovščina

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

2 + 6 =