Koncert: Koala Voice

Zabava & prosti čas | Petek, 07.04.2017 ob 20:00 | MC Ajdovščina

Še ena vrhunska poslastica prihaja na oder Bara Hiša mladih. V organizaciji MC Hiše mladih bodo premierno pri nas nastopili Koala Voice. V petek, 7. aprila 2017! Ne zamudite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koala Voice je štiričlanska slovenska glasbena skupina, ki je nastala leta 2010. Skupino sestavljajo vokalistka in kitaristka Manca Trampuš, kitarist Domen Don Holc, basist Tilen Prašnikar in bobnar Miha Prašnikar. Njihova najbolj znana nastopa sta na festivalih Vičstock in Rock Otočec leta 2013. Svoj prvi studijski album, Kangaroo's a Neighbour, so izdali in predstavili 6. februarja 2015 v Kinu Šiška v sklopu festivala MENT. Izidu albuma so sledili številni koncerti po raznih festivalih v Sloveniji, pa tudi v tujini – igrali so v Avstriji, Nemčiji, Rusiji, Srbiji ter na Češkem in Slovaškem.

Leta 2016 so na koncertih igrali tudi novejše pesmi, kot npr. "Vede premikanja", ki je njihova prva pesem v slovenskem jeziku. Maja je na njihovenm YouTube kanalu izšel videospot za pesem "Frida Nipl", ki je bila posneta v Studiu Metro, producent pa je bil tokrat Jure Vlahovič. Julija 2016 so nastopili na festivalu Exit.

www.koalavoice.com

naslovna fotografija: Bonino Englaro

Email

Prijavi se na
e-obvestila

Izpolni podatke v spodnjem obrazcu!

Sklop*:

1 + 1 =